Seniorihotelli Ihana Elämä OSK (Demo profiili)

Kirjoita tähän lyhyt kuvaus, joka näkyy esittelyssä. Esim. "Seniorihotelli Ihana Elämä tarjoaa vanhainkotipalveluita Tampereella. Ihana Elämä on paikka, jossa voi viettää senioripäiviään stressittä palveluista ja seurasta nauttien."

Tässä voitte kertoa työosuuskunnastanne laajemmin. Miettikää, mitkä asiat kiinnostavat mahdollisia asiakkaita? Miksi he valitsisivat juuri teidät?

Kertokaa, miksi työosuuskunta on perustettu ja mitä tarkoitusta varten. Millaisia palveluita ja/tai tuotteita tarjoatte? Kuinka laajaa toimintanne on? Keitä työosuuskunnassa on töissä ja mitkä ovat heidän osaamisalueensa? Millainen on toimintatapanne ja osuuskuntafilosofianne? Miksi olette perustaneet juuri osuuskunnan? Kertokaa myös tärkeimmistä asiakaskumppaneistanne ja ilmoittakaa mahdollisista referensseistä. Lisäksi työosuuskunnan historia on aina mielenkiintoista luettavaa mahdollisille asiakkaille.

Ladatkaa sivulle tärkeimpien avainhenkilöiden profiilikuvat. Tämä antaa työosuuskunnallenne kasvot ja lisää uskottavuutta. Antakaa myös yhteystiedot, josta teidät varmasti tavoittaa. Hyvä yrityskuvaus lisää asiakkaiden tietoa toiminnastanne ja kohottaa kiinnostusta tulla asiakkaaksenne.

Tähän sivuun kannattaa panostaa!

Osaamisalueeni

Vanhuspalvelut

Lääkäripalvelut

Yhteystiedot

test..osk..seniorihotelli@@vizucom..com

http://www.example.com

Sijainti

Helsinki

Sosiaalinen media

Facebook

Twitter