Päiväkoti Mansikka OSK (Demo profiili)

Kirjoita tähän lyhyt kuvaus, joka näkyy esittelyssä. Esim. "Päiväkoti Mansikka tarjoaa päiväkotipalveluita Tampereella. Mansikka on paikka, jossa lapset haluavat viettää päivänsä. Missiona on maailman paras päiväkoti, jossa on kodin tuntu."

Tässä voitte kertoa työosuuskunnastanne laajemmin. Miettikää, mitkä asiat kiinnostavat mahdollisia asiakkaita? Miksi he valitsisivat juuri teidät?

Kertokaa, miksi työosuuskunta on perustettu ja mitä tarkoitusta varten. Millaisia palveluita ja/tai tuotteita tarjoatte? Kuinka laajaa toimintanne on? Keitä työosuuskunnassa on töissä ja mitkä ovat heidän osaamisalueensa? Millainen on toimintatapanne ja osuuskuntafilosofianne? Miksi olette perustaneet juuri osuuskunnan? Kertokaa myös tärkeimmistä asiakaskumppaneistanne ja ilmoittakaa mahdollisista referensseistä. Lisäksi työosuuskunnan historia on aina mielenkiintoista luettavaa mahdollisille asiakkaille.

Ladatkaa sivulle tärkeimpien avainhenkilöiden profiilikuvat. Tämä antaa työosuuskunnallenne kasvot ja lisää uskottavuutta. Antakaa myös yhteystiedot, josta teidät varmasti tavoittaa. Hyvä yrityskuvaus lisää asiakkaiden tietoa toiminnastanne ja kohottaa kiinnostusta tulla asiakkaaksenne.

Tähän sivuun kannattaa panostaa!

Osaamisalueeni

Päivähoito

Yhteystiedot

test..osk..mansikka@@vizucom..com

http://www.vizucom.com

Sijainti

Tampere

Sosiaalinen media

Facebook

Twitter