Valomo Cooperative

Digitalisaation edelläkävijä

Osuuskunta Valomo on 22 yrityksen perustama laite- ja ohjelmistoriippumaton tamperelainen yritys, jolla on tarjottavanaan yli 450 asiantuntijan osaaminen asiakkaidemme käyttöön.

Vahvuutemme on laaja alainen tietoalojen (IT/ICT) osaaminen ja toimintojen kehittäminen niiden avulla. Vankka osaamisemme on etsiä tapoja asiakkaidemme toiminnan ja tuottavuuden kehittämiseen ja tukemiseen uusien toimintatapojen sekä tietoteknisten ratkaisujen avulla.

Yksi merkittävä osaamisalueemme on erilaisten liiketoimintaympäristöjen selvitykset ja analyysit sekä asiakkaidemme kanssa yhteistyössä tehdyt kuvaukset ja mallinnukset uudenlaisten toimintamallien ja liiketoimintamahdollisuuksien toteuttamiseen.

Kiinnitämme projekteissamme erityisesti huomiota siihen, että palvelut ja toiminnot saadaan täysimääräisesti ja sovitusti organisaatioiden käyttöön. Valomo yhdistää omistajayritystensä parhaat osaamiset ja kehitysresurssit aina parhaiten asiakkaitamme palvelevaksi kokonaisuudeksi. Valomo vastaa asiakkaalle kokonaisuudesta ja tarjoaa yhden rajapinnan asiakkaidemme suuntaan.

Valomon jäsenyritykset:
Abilita
Anders Innovations
Arch Red
B105
Celkee
Decens
Gofore
Headstart
Hermia Business Development
HoviKoti
HSS Consulting
Luotain Consulting
Mediasignal Group
Mindpolis Group
MukavaIT
Pasaati
Qbitech
Sampo Software
Seravo
SmartVisio
UserIntelligence
Vincit

Alueet, joille olemme erikoistuneet:

digitalisaatio

asiantuntijapalvelut

konsultointi

Heikki Salo

Heikki Salo
CEO

Virallinen nimi:

Valomo Cooperative

Y-tunnus:

2416876-4

Perustettu:

2011

Toimipaikka:

Tampere

Toimialue:

Pirkanmaa

Yhteystiedot

0400 623 232

info@@valomo..fi

http://valomo.fi/

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: