Osuuskunta Lilith

Yhdessä olemme enemmän

Lilith on luovan talouden toimijoiden osuuskunta. Yhdessä jäsentemme kanssa olemme rakentaneet joustavaa yritysmallia jo 20 vuotta. Jäsenet edustavat paria sataa ammattia, elokuvantekijöistä kuvataiteilijoihin ja yliopistoväestä artesaaneihin.

Lilith on luovan talouden toimijoiden osuuskunta. Vuosien saatossa on rakennettu yhteisin ponnistuksin joustava ja ainutlaatuinen yritysmalli. Malli kumpuaa jäsenistön tarpeista ja itsensä työllistämisen erityispiirteistä. Lilithin jäsen ei ole yrittäjä vaan palkansaaja.

Osuuskunnan jäsenenä voi keskittyä omaan osaamiseensa liiketalouden koukeroiden sijaan. Jäsen saa käyttöönsä osuuskunnan tiedot, taidot ja muut resurssit. Monipuolisen taloudenhoidon lisäksi se kattaa muiden muassa neuvonta- ja tukipalveluita, palkansaajan työsuhde-etuja, valmiita verkostoja ja paljon muuta. Lilith on myös verkkokauppa ja kustantamo.

Yhdessä toimiminen luo säästöjä ja synergiaa. Jäsenistö omistaa osuuskunnan ja johtaa sen toimintaa demokraattisesti. Jäsen sitoutuu yhteisiin periaatteisiin, käytäntöihin ja tavoitteisiin tullessaan osuuskuntaan.

Itsenäisyys, oikeudenmukaisuus, hauskuus, laatu ja ystävyys - samat arvot ohjaavat Lilithin toimintaa tänäkin päivänä vahvasti. Jäsenistön etu on toiminnan johtotähti.

Lilith edustaa paria sataa eri ammattia. Jäseniä on elokuvantekijöistä kuvataiteilijoihin ja yliopistoväestä artesaaneihin.

Lilith on kasvamassa yhdestä vanhimmista uusosuuskunnistamme luovan talouden moderniksi osaamiskeskukseksi. Kasvua on tukenut halu jakaa hyväksi todetut käytännöt muille siitä hyötyville yksilöille ja yhteisöille. Tavoitteena on pystyä palvelemaan ja työllistämään jäsenistöä entistä tehokkaammin, parantaa itsensä työllistäjien asemaa osuustoiminnan keinoin ja tuotteistaa yritysmalli laajempaan käyttöön.

Alueet, joille olemme erikoistuneet:

Työosuuskunta

Taiteilijat

Suunnittelijat

Media-ala

Toimittajat

Valokuvaajat

Verkkokauppa

Kustantamo

Virallinen nimi:

Osuuskunta Lilith

Y-tunnus:

1083883-5

Perustettu:

1996

Toimipaikka:

Porvoo

Toimialue:

Uusimaa

Yhteystiedot

+358 45 617 4114

lilith@@lilith..fi

http://www.lilith.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook