Jänö - vegaaninen lippakioski

Maailman ainoa vegaaninen lippakioski -osuuskunta.

Suomen ensimmäinen vegaaninen lippakioski ja snägäri! Tarjolla mm. nyhtökaurapitaleipiä, hampurilaisia, makkaraperunoita, hodareita, leivoksia, kahvia ja virvokkeita. Suurin osa annoksista on gluteenittomia. Kioski pidetään auki joka päivä, perjantaisin ja lauantaisin aina aamun pikkutunneille saakka.

Jänön takana on kesällä 2016 perustettu osuuskunta, joka perustettiin mahdollistamaan unelma vegaanisesta lippakioskista. Voitokkaan huutokaupan jälkeen lippakioskin popup-avajaisia vietettiin 18.8.2016. Lokakuun lopussa 2016 kioski meni kiinni remontin takia ja avattiin uudestaan vapuksi 2017.

Osuuskuntaan voi liittyä mukaan kuka tahansa osoitteessa https://jano.pivokauppa.fi/kauppa/7292/jasenosuus. Voit tulla mukaan nauttimaan jäseneduista (tällä hetkellä 10% alennus), tukemaan aatetta, vaikuttamaan aktiivisesti toimintaan – tai jotain niiden väliltä!

Alueet, joille olemme erikoistuneet:

lippakioski

ruoka

vegaaninen

ravintola

grilli

Tuotteet ja palvelut

Jäsenosuus Jänö-lippakioskissa

Jäsenosuuden omistajilla on äänivalta osuuskunnassa ja he saavat vuosikokouksen päättämän osuuden kioskin tuotosta sekä jäsenedut (tällä hetkellä 10% alennuksen kaikesta). Voit halutessasi merkitä useita osuuksia ja niitä voi myös lahjoittaa tai myydä eteenpäin. Voit myös ostaa jäsenosuuden lahjaksi toiselle (tai yrityksen nimiin). Mainitse siitä lisätietoja-kohdassa, niin olemme sinuun yhteydessä heti ostoksen jälkeen.

Tutustu osuuskunnan sääntöihin: http://bit.ly/janonsaannot

https://jano.pivokauppa.fi/kauppa/7292/jasenosuus

Hinta:
150

Joukkorahoituskampanjat

Ei aktiivisia joukkorahoituskampanjoita

Treffi- ja rekryareenan ilmoitukset

Ei aktiivisia treffi- ja rekryareenan ilmoituksia

Virallinen nimi:

Jänö - vegaaninen lippakioski

Y-tunnus:

2769391-9

Perustettu:

2016

Toimipaikka:

Helsinki

Toimialue:

Uusimaa

Yhteystiedot

0505846800

jano..lippakioski@@gmail..com

http://janokioski.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Facebook